fbpx

Festlig catering

Gott och prisvärt

Hallå kompis välkommen till vår cateringtjänst! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ catering som är perfekt för alla dina tillställningar. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, ett bröllop eller en företagsmiddag, har vi en mängd olika menyer för att passa dina behov och smaker. Vårt fokus är kul kinesiska smårätter – ett perfekt alternativ när det vankas fest.

Bjud dina gäster på en smakresa som tar avstamp i det kinesiska köket. Välj bland våra olika paket där upplägget sträcker sig från att vi lagar maten till en helhetslösning där vi tillhandahåller matlagning, servering och städning, så att du kan koppla av och njuta av din tillställning.

Vår cateringtjänst har fått höga betyg från våra kunder, och vi är stolta över att vara en av de bästa cateringtjänsterna i stan. Kontakta oss idag för att boka din nästa tillställning och låt oss hjälpa dig att göra den minnesvärd! Vi är säkra på att du kommer att älska våra goda rätter och utmärkta kundservice.

Maila catering@dubbeldubbel.se med din förfrågan eller eventuella frågor

Om vår mat

Dim sum är en läcker och populär maträtt som har njutits i århundraden. Oavsett om du är en foodie, en älskare av kinesisk mat eller helt enkelt någon som vill prova något nytt, är dim sum en upplevelse du inte bör missa. På Dubbel Dubbel är vi stolta över att erbjuda några av de bästa dim sum-rätterna i stan. Vår meny är fullpackad med olika alternativ, från klassiska dumplings till krispiga rullar, smakrika bao buns och mer.

Dubbel Dubbel
Catering

Vi på Dubbel Dubbel erbjuder catering för alla tillfällen! Bjud dina gäster på en smakupplevelse från det kinesiska köket med Dubbel Dubbels extra allt.

En catering från oss bjuder på favoriter som dumplings, baos, wontons och smårätter.

Oavsett storlek på arrangemang så hjälper vi dig hitta den perfekta cateringlösningen. För menyförslag och offert mailar du oss på: catering@dubbeldubbel.se