fbpx

Asiatisk catering i Göteborg

Gott och prisvärt

”Fantastiska bao buns och magiska edamamebönor. Vi har bara fått lovord om maten och är glada att vi valde er till vårt event!” Wikström AB

Upptäck vår cateringtjänst med fokus på asiatisk mat i Göteborg, Malmö och Lund! Vi är stolta över att erbjuda en härlig catering med asiatisk buffé som är perfekt för dina speciella tillfällen. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, ett bröllop eller en företagsmiddag har vi ett brett urval av olika menyalternativ för att passa dina unika önskemål och smakpreferenser. Vårt fokus ligger på att leverera roliga och smakrika asiatiska smårätter med fokus på det kinesiska köket.

Ge dina gäster en smakupplevelse med asiatisk touch. Välj bland våra olika paket där vi kan ta hand om matlagningen helt och hållet, eller erbjuda en omfattande lösning inklusive matberedning, servering och städning. På så vis kan du luta dig tillbaka och njuta av ditt evenemang till fullo.

Vår cateringtjänst har fått beundransvärda omdömen från våra nöjda kunder och vi är glada över att vara en av de mest anlitade cateringtjänsterna i Göteborg. Kontakta oss idag för att boka din kommande tillställning och låt oss göra den minnesvärd! Vi är övertygade om att du kommer att älska våra läckra rätter och hjälpsamma kundservice.

Mejla oss på catering@dubbeldubbel.se med dina förfrågningar eller eventuella frågor.

Vår Mat

Dim sum är en delikat och populär måltid som har glatt smaklökar i århundraden. Oavsett om du är en matälskare, en beundrare av asiatisk mat eller helt enkelt nyfiken på att prova något nytt, så är dim sum en oförglömlig kulinarisk upplevelse. På Dubbel Dubbel är vi stolta över att presentera några av Göteborgs bästa dim sum-rätter. Vår meny är fylld med olika alternativ, från klassiska dumplings till krispiga rullar, smakrika bao buns och mycket mer.”

 

Dubbel Dubbel
Catering

Vi på Dubbel Dubbel erbjuder catering för alla tillfällen! Bjud dina gäster på en smakupplevelse från det kinesiska köket med Dubbel Dubbels extra allt.

En catering från oss bjuder på favoriter som dumplings, baos, wontons och smårätter.

Oavsett storlek på arrangemang så hjälper vi dig hitta den perfekta cateringlösningen. För menyförslag och offert mailar du oss på: catering@dubbeldubbel.se 

Ange även vilken stad du är intresserad av att beställa catering från.